Steber ekipe
Chef, ki je postavil našo novo zgodbo, Anton Babarovič je svoje kuharske sposobnosti kalil v različnih vrhunskih restavracijah po Sloveniji in svetu. Običajne jedi naredi posebne in z znanjem, ki ga je pridobil, vnaša v svojo kuhinjo raznolikost in pestrost.
Inovativnost v kuhinji in izjemna predanost delu snujeta krožnike, ki so nekaj več. Z njegovo preprostostjo in željo po delitvi znanja je sprejel v svojo kuhinjo mlad, svež kader in svoje znanje spretno prenesel nanj.
Pridite in se prepričajte sami.
REZERVACIJE
Tel:
030 225 929
05 916 78 59
Email: rezervacije@gostilnaribnik.si
Gostilna Ribnik
Zagorje ob Savi
DELOVNI ČAS
Pon: 09.00 - 21.00
Tor: 09.00 - 21.00
Sre: 09.00 - 21.00
Čet: 09.00 - 21.00
Pet: 09.00 - 22.00
Sob: 12.00 - 22.00
Ned: 12.00 - 20.00
DELOVNI ČAS KUHINJE:
PON-ČET OD 09.00 - 20.00
PETEK OD 9.00 - 21.00
SOBOTA OD 12.00 - 21.00
NEDELJA OD 12.00 - 19.00